Pommiuhka Huippumalli haussa -kuvauksissa – 8 500 ihmistä evakuoitiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran muodin parissa tehnyt Heidi Klum lukeutuu maailman tunnetuimpiin huippumalleihin. Taannoin tähti nousi otsikoihin pokattuaan 12 vuotta itseään nuoremman taidekauppiaan, Vito Schnabelin. Nyt nainen on kuitenkin uutisissa toisenlaisissa merkeissä.

Heidi Klum juontaa kotimaassaan Saksassa paikallista Huippumalli haussa -sarjaa. Kauden finaalijakso oli tarkoitus esittää televisiossa suorana torstaina 14. huhtikuuta. Suunnitelmat kuitenkin muuttuivat pommiuhan myötä.

Tuntematon soittaja uhkasi räjäyttää pommin ohjelman kuvauspaikkana toimineella SAP-areenalla. Uhkauksen myötä kuvaukset keskeytettiin, ja kaikki rakennuksessa olleet 8,500 ihmistä evakuoitiin. Viranomaiset tutkivat areenan läpikotaisesti, mutta merkkejä pommista tai muista vaarallisista esineistä ei löydetty.

– Hyvät Huippumalli haussa -fanit, valitettavasti ilta ei mennyt suunnitelmien mukaisesti! Turvallisuus aina ennen muuta, Heidi Klum twiittasi.