Julkkiskaunotarten uusi rohkea trendiasu – kuka paljastelee tyylikkäimmin?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa trendit ovat liikkeissään nopeita, joten ne omaksutaan nopeasti ja usein myös hylätään yhtä nopeasti. Viime vuosina julkkisgaaloissa on nähty lukemattomia trendejä, jotka näkyvät samanaikaisesti useiden julkkisnaisten iltapuvuissa. Niin nytkin.

Taannoin eräs trendeistä oli navan alapuolelle saakka ulottuneet kaula-aukot, mutta nyt vallalla on odottamattoman samanlainen asutrendi. Aivan viime aikoina nimittäin lukuisat julkkisnaiset on nähty yläosaltaan lähes identtisissä asuissa, jotka esittelevät huomattavan paljon paljasta pintaa.

Beyonce esitteli trendin äskettäin Metropolitan Museum of Artin järjestämässä Costume Institute Gala Benefit -tapahtumassa, minkä jälkeen samankaltaisessa asussa nähtiin toissapäivänä julkkiskaunotar Cheryl Cole. Lisäksi eilen näyttelijätär Andie MacDowell poseerasi asussa Cannesin elokuvajuhlien gaalassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash