Käärme aiheutti paniikkia – kunnes mummeli ilmestyi paikalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Virastotalon parkkipaikalla koettiin kauhun hetkiä, kun auton alle kiemurteli kookas käärme. Rakennuksen vartijat eivät uskaltaneet toimia ja ihmiset seurasivat tilannetta huolestuneina. Sitten paikalle saapui peloton toimiston täti, joka kääri hihansa ryhtyäkseen toimeen.

Nainen käveli määrätietoisesti auton viereen ja tarttui käärmeestä kiinni. Sivullinen kuvasi jännittävän tilanteen videolle ja julkaisi sen netissä. Toimistolla työskentelevä täti tarttui käärmeestä ja heitti sen nurmikentän keskelle.

Sen jälkeen nainen asteli käärmeen perään ja yritti hätyytellä sen kohti puistoa. Hätääntynyt käärme yritti puolustautua ja lähti paniikissa luikertelemaan takaisin parkkipaikalle. Nainen ei käärmeen toimista säikähtänyt vaan otti siitä uudestaan kiinni ja heitti sen kohti pusikoita.

Lopuksi nainen kertoi, että käärme lähti luikertelemaan oikeaan suuntaan ja vaara oli ohi. Netissä julkaistulla videolla on kerrottu, että vartijat suunnittelivat käärmeen tappamista ellei siitä olisi päästy eroon. Tädin kovakouraisten pelastustoimien ansiosta käärmeen henki säästyi.