Mies videokuvasi salaa vaimoaan – ja kyllä kannatti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies kuvasi vaimoaan salaa, kun nainen lauloi ja soitti kitaraa. Vaimo lauloi todella kauniisti Vance Joyn Riptide-kappaleesta oman version säestämällä itseään kitaralla. Vaimolla ei ollut aavistustakaan, että mies oli asentanut piilokameran pimeään huoneeseen, jossa nainen kuvitteli esiintyvänsä vain itselleen.

TJ McConahay kertoi kuulleensa vaimonsa laulavan ja ajatteli, että tämän esityksen haluaisi varmasti moni muukin kuulla. Mies oli oikeassa ja video on kerännyt useita satoja tuhansia katseluja parin päivän aikana ja saanut paljon hyvää palautetta. Vaimo on ollut todella innoissaan saamistaan hyvistä kommenteista, vaikka ne ovatkin salaa kuvatun videon ansiota.

McConahay selventää videon taustoja kertomalla, että hänen vaimonsa oli aiemmin yliopistossa innokas esiintyjä. Hänen äänihuulistaan löydettiin kyhmyjä, minkä vuoksi naisen itsevarmuus omaan ääneensä oli kadonnut täysin eikä hän enää laulanut missään. McConahay kuuli vaimonsa laulun ja halusi palauttaa hänen itseluottamuksensa kuvaamalla videon esityksestä, koska hän oli aivan varma, että se miellyttäisi myös muiden korvia.

Mies kertoo, että videolla ja sen saamalla hyvällä palautteella on ollut todella hyvä ja parantava vaikutus hänen vaimonsa itsetuntoon. Nainen on miehen mukaan todella kiitollinen saamistaan rohkaisuista ja kommenteista. Nainen on jonkin aikaa uskaltautunut laulamaan pelkästään kirkossa ja mies toivookin, että asiaan saadaan muutos.