36-vuotias nainen nai 15-vuotiaan teinipojan – katuu perheen perustamista

Viihdeuutiset · Annika Kela

Atlantalainen Lisa Clark aiheutti Yhdysvalloissa kohun tullessaan raskaaksi 14-vuotiaalle teinipojalle. Nainen koki olevansa ihastunut oman poikansa ystävään ja myöhemmin pari aloitti suhteen. Sen seurauksena Lisa tuli raskaaksi ja myöhemmin hän nai 15-vuotiaan Adrian Gonzalezin.

Alaikäisen seksuaalisesta hyväksikäytöstä Clark tuomittiin kahden vuoden vankeusrangaistukseen. Alaikäisyydestä huolimatta pari sai erityisluvan mennä naimisiin, sillä pojasta oli tulossa Lisan lapsen isä. Vankeustuomionsa suoritettuaan Lisa tuli Adrianille uudelleen raskaaksi ja heillä on nyt kaksi lasta.

Seksuaalirikolliseksi luokiteltu Lisa on avautunut This Morning -ajankohtaisohjelmassa perheen perustamisesta ja kertonut katuvansa sitä. Hänen mielestään heidän suhteensa on sopimaton, eikä hän suosittele kenenkään toimivan samalla tavalla kuin hän. Pariskunta on hakenut avioeroa.

Lisa kertoi ohjelmassa, että hän luuli rakastuneensa Adrianiin, sillä hänellä oli käynnissä katkera avioeroprosessi ja teinipoika kuunteli hänen sydänsurujaan ja oli hänen tukenaan. Myöhemmin hän totesi olleensa vain herkässä tilassa ja tehneen sen takia vääriä päätöksiä. Clark on vakuuttanut, että jatkossa hän tapailee vain täysi-ikäisiä miehiä.