Mies laihtui 40 kiloa ajatuksen voimalla – kuvitteli käyneensä laihdutusleikkauksessa

Terveys · Annika Kela

62-vuotias brittimies on onnistunut laihduttamaan lähes 40 kiloa uskottelemalla itselleen, että hänen mahalaukkuaan oli pienennetty operaatiossa. Martin Shirran koki herätyksen, kun hän katseli vanhoja valokuvia ja totesi, että hänen painonnousunsa oli karannut käsistä.

Mies päätti tehdä asialle jotain ennen kuin oli liian myöhäistä. Shirran päätti kokeilla vaimonsa suosittelemana tavallisten laihdutuskeinojen sijaan ajattelumetodia ja hypnoterapiaa. Martinin vaimo Marion alkoi pitää miehelle terapiatuokioita, joissa he perehtyivät Martinin ruokailutottumuksiin.

Mies alkoi terapiaistuntojen myötä uskotella itselleen käyneensä mahalaukun ohistusleikkauksessa, jonka seurauksena hänen mahalaukkunsa oli vain golf-pallon kokoinen. Terapia tuotti tuloksia ja Martin alkoi laihtua. Miehen suhde ruokaan muuttui ja hän huomasi, että hän pystyi edelleen nauttimaan ruoasta, vaikkakin pienemmissä erissä. Shirran alkoi voida paremmin ja tähän mennessä kiloja on karissut valtava määrä.

Daily Mail -lehden mukaan Martin ja Marion Shirran ovat kirjoittaneet ajatusmetodistaan kirjan Gastric Mind Band ja he toivovat sillä auttavan myös muita, jotka painivat terveyttä vaarantavan ylipainon kanssa. Teollaan Shirran on osoittanut, että ajatuksen voimalla ja vahvalla mielellä voi saavuttaa uskomattomia asioita.