Retkeilevät parit harrastavat muita enemmän seksiä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Erilaisin tutkimuksin on onnistuttu todistamaan, että irtiotot arjesta vaikuttavat pariskuntien seksielämään positiivisella tavalla. Nyt telttavalmistaja OLPRO on julkaissut tutkimuksen tulokset, joiden mukaan etenkin retkeilevät ja telttailevat parit ovat seksuaalisesti aktiivisia.

Tutkimukseen osallistui 500 pariskuntaa ja ikähaarukka oli 25 – 50 vuotta. Parien tehtävänä oli telttailla yhdessä. Tutkimuksen mukaan yli 90 prosenttia pariskunnista kertoivat harrastaneensa enemmän seksiä retkeilyn aloittamisen myötä. Huffington Post -lehden mukaan 45 prosenttia pariskunnista oli sitä mieltä, että jo pelkästään maiseman vaihto auttoi heitä sytyttämään lemmenkipinän.

Metsän keskellä parit keskittyivät toisiinsa, sillä virikkeitä tai muita ärsykkeitä oli vähän. Parit lähentyivät toistensa kanssa ja seksielämä muuttui heti aktiivisemmaksi. Monet kokivat telttailuelämän jännittävänä vaihteluna ja luonnon keskellä alkukantaiset vietit heräsivät. OLPRO:n tutkimuksen mukaan parien seksielämä kukoisti pitkään retkeilyn jälkeenkin.