Robin Thicke järkyttyi – isä harrastaa seksiä hänen musiikkinsa tahdissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vaikka lapset olisivatkin jo aikuisia, jonkinlainen tabu ja kielletty puheenaihe on vanhempien seksuaalinen aktiivisuus. Lapset eivät haluaisi kuulla vanhempiensa puuhailuista tai nähdä heitä toistensa kimpussa. Välillä joitain kommentteja on kuitenkin liian myöhäistä perua ja asioita kuulee haluamattaankin.

Blurred Lines -hitistään tunnetuksi tullut Robin Thicke koki epämukavia hetkiä kuullessaan, että hänen isänsä harrastaa seksiä nuoren vaimonsa kanssa miehen musiikin tahtiin. Robinin isä Alan Thicke kommentoi Us Weekly -lehden tekemässä haastattelussa, että hänen poikansa kappale Sex Therapy saa heidät aina sille tuulelle.

Robin Thicke kommentoi isänsä ja hänen vaimonsa paljastuksia heti omalla Twitter-tilillään. Thicke pyysi isäänsä antamaan hänelle ystävällisesti takaisin kaiken Robinin musiikin, jonka isä omistaa. Robin ei varmasti voi hetkeen muuta ajatellakaan kuunnellessaan omaa Sex Therapy -kappalettaan kuin isäänsä puuhailemassa.