Poptähden koira söi kannabista – kiidätettiin tajuttomana eläinlääkäriin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Poptähti Robin Thicke ja hänen tyttöystävänsä April Love Geary adoptoivat kuukausi sitten löytöeläinkodista hylätyn koiranpennun. Tähtöset ovat julkaisseet uudesta perheenjäsenestään useita kuvia Instagramissa ja parin mukaan Bincy-koira on kotiutunut erinomaisesti.

Hiljattain pienen koiranpennun uteliaisuus oli melkein koitua sen kohtaloksi, sillä Bincy oli löytänyt Robin Thicken kannabiskätkön. Ilmeisesti tuoksu oli saanut koiran kiinnostuneeksi kätkön sisällöstä ja se oli syönyt löytämänsä kannabikset.

Tähdet huomasivat koiranpentunsa touhuilut liian myöhään, eivätkä he onnistuneet tekemään tilanteelle enää mitään. Sitten poptähti tyttöystävineen huomasi, että koira meni veltoksi eikä Bincy lopulta reagoinut enää mihinkään. TMZ-viihdesivuston mukaan koira oli sammunut ja vaikutti tajuttomalta. Tähdet kiidättivät pienen koiranpentunsa eläinlääkäriin.

Koira joutui jäämään lääkäriin hoidettavaksi. Love Geary ilmoitti sosiaalisessa mediassa episodin päättyneen hyvin, sillä lääkäri oli kertonut Bincyn toipuvan täysin. Neitokaisen mukaan koira oli ollut vain niin vahvasti pilvessä, ettei se ollut kyennyt reagoimaan mihinkään. Toivottavasti tähdet pitävät jatkossa päihteensä uteliaiden lemmikkiensä ulottumattomissa.

Puppy face

Kuva, jonka April Love Geary (@aprilovee) julkaisi

The most perfect little puppy face

Kuva, jonka April Love Geary (@aprilovee) julkaisi