Bussikuski tyrmistyi – Miss Peppu -kisailija hyppäsi kyytiin puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu on yksi viime vuosien kohutuimmista uusista missikilpailuista, sillä Brasiliassa ja Yhdysvalloissa nykyisin järjestettävän kilpailun kulisseissa nähdään vuosittain poikkeuksellisen kovaa peliä. Parhaillaan muhkeapeppuiset kaunottaret valmistautuvat jo seuraavaan Miss Peppu -kilpailuun.

Splash
Splash

Eräs kilpailuun jo mukaan valituista on Dani Sperle, joka on nyt hankkinut itselleen palstamillejä tempaisemalla näyttävästi linja-auton kanssa. Pelkkiin korkokenkiin ja bikineihin sonnustautunut kaunotar yllätti nimittäin bussikuskin ja matkustajat perin pohjin hyppäämällä yllättäen linja-auton kyytiin samassa asussa. Dani otti bussissa runsaasti selfie-kuvia matkustajien kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash