Michelle Lewin valkoisella hiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on yksi maailman seuratuimmista fitness-malleista. Playboy-lehdessäkin poseeranneen kaunottaren takapuoleen painottuvia kuvia katselee sosiaalisissa medioissa yhteensä yli viisi miljoonaa käyttäjää. Michelle laihdutti kymmeniä kiloja ja nousi fitness-alan supertähdeksi.

Splash
Splash

Eilen Michelle Lewin ikuistettiin poseeraamassa valkoisissa bikineissä lähes yhtä valkoisella hiekalla, kun hän oli päätynyt paistattelemaan päivää rannalle.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash