Nainen synnytti nettikahvilassa – jatkoi sen jälkeen pelaamista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan Nanchangissa nähtiin taannoin yllättävä tilanne, kun nuori nainen synnytti lapsen paikallisessa internet-kahvilassa. Guang Ming Daily -lehden mukaan paikalla olleet muut asiakkaat tajusivat tilanteen vasta siinä vaiheessa, kun he kuulivat lapsen itkua.

24-vuotiaan naisen kerrotaan synnyttäneen lapsensa kahvilan lattialla. Yksi paikallaolleista yritti antaa äidille lämmintä vettä puhdistautumista varten, mutta hän kieltäytyi. Vastasyntyneestä huolehtimisen sijaan Shandongin maakunnasta kotoisin oleva tuore äiti meni jatkamaan käynnissä ollutta online-peliään.

Kahvilan järkyttyneet asiakkaat käärivät vauvan huopaan, ja hälyyttivät paikalle ambulanssin. Nainen kertoi paenneensa kotoaan riidan päätteeksi, tarkoituksenaan muuttaa poikaystävänsä luokse. Hän kuitenkin hukkasi lompakkonsa ja päätti mennä odottamaan poikaystäväänsä kahvilassa.

Internet-riippuvuus on kasvava ongelma Kiinassa. Suurin osa paikallisista nuorista käyttää verkkoa paikallisissa internet-kahviloissa. Kahviloissa käyttäjillä on mahdollisuus selata internetiä anonyymisti, ja yhteydet ovat huomattavasti nopeampia kuin kotikoneilla.