Seurustelukumppanit valitsivat toisilleen vaatteet – hervottomia tuloksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien tyyli saattaa hieman muuttua, kun seurustelukumppani vaihtuu. Tyyli voi vaihtua räväkästä hieman rauhallisempaan tai sitten sellaiseen, mikä miellyttää enemmän kumppanin silmää. Seurustelukumppanin kehut ja kommentit ohjaavat monien pukeutumista.

Cosmopolitan halusi testata, miten kumppanit oikeasti pukisivat toisensa jos päätäntävalta olisi pelkästään heidän käsissään. He kuvasivat kuutta pariskuntaa videolle, jossa he saivat päättää toistensa asukokonaisuudet kokonaan itse. Heidän eteensä tuotiin rekillinen erilaisia asuvaihtoehtoja, joista he saivat valita.

Ensimmäisen parin mies valitsi naiselleen sattumalta juuri sen mekon, jota nainen inhosi eniten. Naiset onnistuivat valitsemaan miehilleen useammin oikeanlaiset ja sopivammat vaatteet kuin miehet naisilleen, mutta tämä ei varmasti tullut kenellekään pareista yllätyksenä.