Tytöllä väärä kenkävalinta valmistujaisissa – tämän muistaa loppuikänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monilla korkokenkiin tottumattomilla tytöillä on hankaluuksia kävellä korkeilla koroilla. Osa juhlallisista tilaisuuksista on kuitenkin sellaisia, jotka vaativat naisen kengiltä hieman korkoa. Eräs tyttö oli valinnut väärät kengät valmistujaisiinsa, mikä kävi kaikille selväksi.

Eräälle tytölle kävi nolo kommellus omissa valmistujaisissaan, kun hän valitsi itselleen vääränlaiset kengät. Kengät näyttivät olevan liian korkeat ja kenties myös hiukan isot tytön jalkaan, minkä vuoksi hänellä oli hankaluuksia kävellä niissä. Kävely näytti todella vaikealta ja epävarmalta, ja päättyi huonoimmalla mahdollisella tavalla.

Tytön kaartaessa kohti istumapaikkoja hän kaatuu kengillään monen hataran askeleen jälkeen. Tytön nilkat ovat kovalla koetuksella kenkien korkojen liusuessa jatkuvasti jalkojen alta. Onneksi tyttö tultiin auttamaan nopeasti pystyyn ja pois nurmelta.