5-vuotias hyväntekijä – vaati äitiä ostamaan kodittomalle aterian

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs koditon mies sai vatsansa täyteen Prattville-Millbrookin Waffle House -ravintolassa viisivuotiaan Josiah Duncanin ja hänen äitinsä Ava Faulkin ansiosta. Joshua näki miehen, joka istui ravintolan ulkopuolella yksinään ja alkoi pommittaa äitiään kysymyksillä, joihin hän ei ollut osannut varautua.

Ava selitti WSFA 12 News -uutisten mukaan pojalle, että mies on ulkopuolella siksi, että hänellä ei luultavasti ole rahaa eikä omaa kotia. Tästä harmistuneena poika vaati äitiään ostamaan miehelle aterian. Ava heltyi poikansa pyynnöstä ja suostui ostamaan miehelle aterian. Ensitöikseen poika meni hakemaan tiskiltä ruokalistan ja vei sen ravintolan sisälle tulleelle miehelle, koska kukaan ei palvellut häntä ja hän tarvitsisi listan valitakseen mitä hän syö.

Mies oli häkeltynyt ja halusi aluksi ruokalistalta halvimman hampurilaisen, mutta suostui kuitenkin lopulta lisäämään annokseensa himoitsemaansa pekonia. Kun ateria tuotiin miehen eteen, poika oli mennyt hänen seurakseen. Poika halusi laulaa miehen kanssa ruokarukouksen, ennen kuin hän saisi syödä. Koko ravintola oli liikuttunut pojan toiminnasta.

WBTV 3 News, Weather, Sports, and Traffic for Charlotte, NC