Mieheltä täydellinen Simpsonit-imitointi – tunnistatko 14 hahmoa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme hiljattain Simpsonit-sarjan kokemasta takaiskusta, kun sarjan päätähtiin lukeutuva ääninäyttelijä Harry Shearer ilmoitti lopettavansa sarjan tekemisen. 26 vuotta sarjan parissa työskennellyt Shearer tunnetaan esimerkiksi Ned Flandersin, Mister Burnsin, Smithersin, rehtori Skinnerin ja bussikuski Oton äänenä.

Näyttäisi siltä, että Shearer on korvaamaton, mutta ääninäyttelijä Brock Baker antaa YouTube-kanavalleen lataamalla videolla Simpsonit-sarjan faneille toivoa. Videolla hän imitoi lähes täydellisyyttä hipoen Shearerin näyttelemiä hahmoja ja kertoo videon olevan koe-esiintyminen ääninäyttelijäksi Shearerin tilalle jos paikka on auki.

Los Angelesista kotoisin oleva Brock Baker tekee kuvaamallaan videolla yhteensä 14 imitaatiota Simpsonit-sarjan hahmoista. Hahmot on valittu juuri sillä perusteella, että ne ovat olleet lopettavan Harry Shearerin ääninäyttelemiä. Baker myöntää jättäneensä pari hahmoa pois, koska hän ei kokenut yltävänsä niissä Shearerin tasolle.