Perheenisän koskettava some-kuva leviää verkossa: ”Minulla on HIV”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

33-vuotias Andrew Pulsipher on ollut syntymästään asti hiv-positiivinen. Hän sai viruksen syntyessään vanhemmiltaan, jotka ovat kummatkin kuolleet taudin kehittyessä aidsiin. Mies on aina pelännyt kertoa taudistaan muille, koska hi-viruksella on niin huono leima.

Pulsipher rohkaisi mielensä ja jakoi Facebook-sivuillaan kuvan, jossa kertoi koko tarinansa. Kuvassa Pulsipher istuu vaimonsa ja kolmen lapsensa kanssa. Hänellä on käsissään paperi, jossa lukee HIV+ kun taas muilla perheenjäsenillä paperissa lukee HIV-.

Perhe haluaa kuvallaan viestittää, että oikein hoidettuna tauti ei tartu ja sen kanssa pystyy elämään normaalia elämää. Nuorempana Pulsipher ei kertonut kenellekään taudistaan, ettei häntä alettaisi kohtelemaan eri tavalla kuin muita. Nyt mies on kuitenkin sinut asian kanssa ja haluaa levittää ihmisten tietoisuutta hi-viruksesta ja sen hoidosta, sekä elämisestä taudin kanssa.

Hi my name is Andrew Pulsipher. I am HIV+ and have been since birth.Here are the facts about me:1. I am married to an…

Posted by Andrew Pulsipher on Sunday, May 10, 2015