Japanilaista TV-viihdettä: Kaksi tyttöä ja torakka

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aasialaiset ovat tunnetusti kovia visaamaan ja he ovat edelläkävijöitä erilaisten visailuohjelmien kehittämisessä. Eipä ole siis ihme, että netin syövereistä on löytynyt video japanilaisesta kisailuohjelmasta, jossa yksi kisan haasteista perustuu eriskummalliseen ideaan.

Kisassa vastakkain kilpailevat kaksi tyttöä ja heidän tehtävänään on puhaltaa torakka toisen kilpailijan suuhun. Huvittavassa ja samaan aikaan etovassa kisassa kilpailijat puhaltavat putkeen, jonka keskelle on asetettu torakka.

Se kumpi kilpailijoista puhaltaa kovempaa liikuttaa torakkaa vastustajansa suuta kohti. Hauskassa torakkakisassa toinen tytöistä voitti ylivoimaisesti. Hän nimittäin puhalsi putkeen niin kovaa, että torakka sinkosi toisen kisaajan suuhun ja hän nielaisi sen. Tätä formaattia tuskin koskaan tullaan näkemään suomalaisena versiona.