Christina Aguilera yritti piiloutua turisteilta – paljastui matojunassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Christina Aguilera oli taannoin otsikoissa pilaamalla kasvonsa valtavalla annoksella keinotekoista täytettä. Hamsterilta näyttänyt poptähti ymmärsi kohun myötä, että liika on liikaa. Nyt Christina on ehtinyt lomailemaan yhdessä perheensä kanssa.

Splash
Splash
Splash
Splash

Aguilera kuvattiin nimittäin eilen California Adventure -huvipuistossa, kun valpas turisti tunnisti hänet. Poptähti yritti piiloutua suuren hatun alle, mutta se ei lopulta riittänyt. Sivullinen pääsi nimittäin kuvaamaan koko perheen nauttimassa huvipuiston matojunan kyydistä.

Taannoin Christina oli mukana Nashville-televisiosarjan kuvauksissa, sillä hänellä on sarjassa oma roolinsa. Nähtäväksi jää millainen rooli hänellä televisiosarjassa on. Musiikkiurallaan Christina Aguilera ei ole juuri otsikoissa viime aikoina paistatellut.