Gigi Hadidin vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Gigi Hadid on alkaneen vuoden ylivoimaisesti suurin nousija mallimarkkinoilla koko maailmassa. 20-vuotiaan supermallin äiti on Yolanda Foster, aikoinaan tunnettu huippumalli. Gigi on nähty nuoresta iästään huolimatta jo tuttu näky mainoksista ja lehtien sivuilta.

Splash
Splash
Splash
Splash

Parhaillaan Cannesissa lomaileva Gigi osallistui eilen Chris Brownin keikalle Cannesin Marriott-hotellissa. Hän oli sonnustautunut konserttiin erittäin rohkeaan asuun, jossa vilautus oli koko ajan vain millien päässä.

Muotimaailmassa Gigi Hadidin nimi on jo monelle tuttu. Tähtönen tunnetaan myös julkkisten muodostamasta kaveriporukasta, johon kuuluvat mallit Cara Delevingne, Kendall Jenner, Hailey Baldwin ja laulajatar Selena Gomez. Gigin äiti Yolanda Foster esiintyy nykyään Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjassa.

Splash
Splash
Splash
Splash