Iphone pelasti miehen hengen – kuoret pysäyttivät haulit

Digi · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen isää kohti ammuttiin useita kertoja haulikolla, jonka piippu oli sahattu lyhyeksi. 25-vuotias mies selviytyi iPhone-älypuhelimensa ansiosta, kun haulit osuivat puhelimen kuoreen, joka ei antanut kovasta iskusta huolimatta periksi.

Daniel Kennedy -niminen kahden lapsen isä oli törmännyt jalkakäytävällä nuoriin, jotka olivat pelleilleet paikallisen vedenjakajan kanssa ja sulkeneet sen. Mies oli mennyt haastamaan nuorempia ja pyytänyt heitä lopettamaan, jolloin 19-vuotias Ryan Duggan oli ottanut tuunatun haulikkonsa esiin.

Duggan ampui Kennedya kohti, mutta Kennedyn onneksi haulit olivat osuneet suoraan hänen taskussaan olevaan iPhonen suojakuoreen. Kennedy ei loukkaantunut, mutta Duggan tuomitaan Metro-lehden mukaan tapon yrittämisestä tämän vuoden heinäkuussa Chester Crown Court -oikeustalossa.