Maailman suurin LEGO-hotelli avattiin Floridassa – leikkimielisten paratiisi

Matkailu · Annika Kela

Floridan Legoland-huvipuistoon rakennettu LEGO-hotelli on vihdoin avattu suuren seremonian saattelemana. Valtava hotellirakennus näyttää ulospäin siltä, kuin se olisi oikeasti rakennettu LEGO-palikoista.

On todennäköistä, että LEGO-hotellissa asukkaiden mielikuvitus alkaa laukata iästä huolimatta. Hotellin sisustus ja puitteet saa kaikenikäisten leikkimielisyyden heräämään. Hotellissa asukkaat ovat osa kiehtovaa LEGO-maailmaa ja monet kokevat varmasti olevansa myös itse LEGO-ukkoja muiden joukossa.

Hotellissa on 152 huonetta, joissa esiintyy neljä erilaista teemaa. Teemoina toimivat merirosvo-maailma, kuningaskunta, seikkailumaailma ja LEGO-ystävysten maailma. LEGO-hotellissa vierailu on varmasti yksi huvipuistopäivän kohokohdista. Tämä hotelli on kaikkien LEGO-fanien unelmien majoituskohde.