Morsiusneidot-tähti raiskasi kansallislaulun – vain koomikko voi tehdä näin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Morsiusneidot-elokuvasta tunnettu 42-vuotias näyttelijä ja koomikko Maya Rudolph kävi pitämässä puheen Tulanen yliopistolla opiskelijoiden juhlallisessa valmistujaisseremoniassa. Puheen päätteeksi Rudolph pyysi opiskelijoita laulamaan hänen kanssaan vielä yhden viimeisen kerran Yhdysvaltojen kansallislaulun.

Opiskelijoille kävi kuitenkin hyvin nopeasti selväksi, että Rudolphilla on aivan omanlaisensa versio kaikkien tuntemasta The Star-Spangled Banner -kappaleesta. Kansallislaulu oli parodioitu huippuunsa, mutta opiskelijoiden nauraessa ääneen Rudolph pystyi kuitenkin säilyttämään vakavan ja arvokkaan otteen kappaleeseen koko esityksen ajan.

Rudolphin esitys oli varmasti opiskelijoille ikimuistoinen eikä moni muu koomikko olisi pystynyt esitystä edes toteuttaa. Rudolphin laulutaidot ja tekniikka ovat aivan omaa luokkaansa ja nainen saa kansallislauluun istutettua jopa Beyoncen Single Ladies -kappaleen.