Christina Aguilera esitti supertähtiä – hulvaton tulos!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Christina Aguilera on keskittynyt viime aikoina musiikkiuransa sijaan enemmän televisiossa esiintymiseen. Laulaja lukeutuu The Voice -ohjelman amerikkalaisversion valmentajiin, ja lisäksi hänellä on rooli Nashville-sarjassa.

Nyt Christina Aguilera nähdään The Voicen 8. kauden finaalin tuoreessa mainoksessa, jossa hän osoittaa olevansa varsin muuntautumiskykyinen. Videolla 34-vuotias kultakurkku esiintyy muun muassa Britney Sparsina, Miley Cyrusina, Cherinä ja Lady Gagana.

Christina Aguilera esitteli jo aikaisemmin tänä vuonna lähes täydellistä Britney Spears -imitaatiotaan Jimmy Fallonin juontassa The Tonight Show -ohjelmassa. Nyt tähti nähdään kuitenkin myös pukeutuneena vanhaksi kilpailijakseen.