Kesän hittiherkku: Gin & Tonic -mehujää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuleva – toivottavasti – kuuma kesä tuo jälleen suomalaisten huulille kylmät herkut, sillä esiimerkiksi jäätelön myynti kasvaa hellekesinä räjähdysmäisesti verrattuna talveen. Nyt Portandfin.com on esitellyt todennäköisesti erään kesän hittiherkuista.

Verkkosivusto nimittäin kertoo miten tehdään kesähelteisiin maistuvia Gin & Tonic -mehujäitä – asiaankuuluvasti alkoholilla varustettuna. Idea ei ole verkkolehden oma, sillä ajatus on alunperin peräisin Facebookista. Gin & Tonic -mehujäistä on kuitenkin tullut jo pienimuotoinen hitti ainakin Tanskassa.

Mehujäät tehdään tiivistettynä siten, että valmis drinkki kaadetaan mehujää-muotteihin ja niiden keskelle asetetaan vielä yksi kurkkuviipale. Halutessaan voi toki käyttää myös sitruunaviipaletta hieman alkoholimerkistä riippuen. Tänä vuonna Gin & Tonicin maine drinkkinä on noussut huimasti, kun markkinoille on tullut muun muassa sen makuinen jäätelö.