Ideaparkin Expertille murtauduttu elokuvatyyliin – katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lempäälässä sijaitsevan kauppakeskus Ideaparkin Expert-liikkeeseen tehtiin viime yönä hyvin erikoislaatuinen murto. Staran saamien tietojen ja kuvien perusteella mallia oli otettu lähinnä Hollywood-elokuvista, sillä myymälään oli murtauduttu katon läpi tunkeutuen.

Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva

Murron paljastuessa paikalle soitettiin poliisit, joiden tutkintaryhmä oli rikospaikalla aamupäivän. Lempäälän poliisista ei vielä haluttu kommentoida tapahtunutta, mutta kuvat kertovat olennaisen. Rikolliset olivat menneet Expertin yläpuolella sijaitsevan Hoplopin tiloihin, jossa he olivat rikkoneet lattian juuri oikeasta kohdasta.

Lattian rikkomisen jälkeen murtautujat olivat menneet välikaton läpi ja rikkoneet sen alla olevan Expertin kattorakenteen. Sen jälkeen tie Expertin myymälään oli esteetön. Reiän paikka oli mitä todennäköisimmin hyvin suunniteltu, koska se sattui olemaan juuri katon putkistojen välissä. Staran tietojen mukaan murtomiesten saaliiksi lähti ainakin matkapuhelimia.

Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva
Staran lukijan kuva