Jättimäinen kenguru vainoaa ihmisiä – lihaskimppu pelottaa asukkaita

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suurikokoinen uroskenguru on hiljattain ottanut reviirikseen Brisbanessa sijaitsevan North Laken asuinalueen. Jättimäisestä kengurusta on tehty useita havaintoja ja asukkaat pelkäävät sen olevan aggressiivinen puolustaessaan reviiriään.

Alueen asukkaat ovat onnistuneet ottamaan kengurusta useita kuvia. Kuvamateriaalin perusteella kengurun on arveltu olevan kaksi metriä pitkä ja painavan 95 kiloa. Lihaksikas alfauros on saanut läsnäolollaan asukkaat kauhun valtaan, sillä kenguru on lähtenyt usein seuraamaan ihmisiä.

Brisbanelaiset ovat olleet varuillaan, sillä kookas kenguru vaikuttaa olevan kaikkea muuta kuin pelokas. Päinvastoin kenguru on usein lähestynyt ja tuijottanut vierestä alueen asukkaita. Asukkaiden mukaan kengurun läsnäolo on uhkaavaa ja kukaan ei tiedä, kuinka kauan kenguru aikoo viihtyä alueella. Metro-lehden mukaan on todennäköistä, että eläintensuojeluviranomaiset joutuvat puuttumaan asiaan, ellei kenguru pian jatka matkaansa.