Koira karkaili mystisesti – sitten videokamera paljasti nerokkaan keinon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Thomas McCormack koki elämänsä yllätyksen, kun eräänä aamuna hänen työmatkallaan seuraan liittyi oma koira Paddy. Hännänheiluttaja oli onnistunut karkaamaan kotipihalta ja se oli seurannut omistajaansa Thomasia junaan asti.

North Lanarkshiressa asusteleva koiranomistaja oli karvakuononsa tempauksesta äimänä, sillä hän ei keksinyt, kuinka koira oli onnistunut poistumaan kotipihasta. Thomasin harmiksi koiran tempauksesta alkoi tulla lähes jokapäiväinen riesa. Kun McCormack saapui töistä kotiin saattoi Paddy istuskella etuovella odottelemassa häntä.

Sitten eräänä päivänä miehelle paljastui, että koira oli oppinut hyödyntämään pihalla olevaa trampoliinia. Koira hyppi trampoliinilla kunnes se sai tarpeeksi vauhtia ponnistaa aidan yli. Miehen tarinasta on julkaistu huvittava video, jossa on demonstroitu Paddyn tempaus. Metro-lehden mukaan trampoliinille on sittemmin keksitty uusi paikka pihalla.