Porsche vietiin korjattavaksi – korjaamo teki hervottoman mokan

Autot · Annika Kela

Luksusauton kuljettaja oli epäonnekseen töpeksinyt liikenteessä ja hänen 140.000 euron arvoiseen Porscheen oli tullut kolhuja. Takapuskuri vaati korjausta ja mies toimitti autonsa valtuutettuun merkkihuoltoon.

Kun omistaja meni viimein noutamaan autoaan korjaamolta, huomasi hän, että auto oli saanut uuden identiteetin korjauksen myötä, Metro-lehti uutisoi. Auton takapuskurissa nimittäin koreili Porschen sijaan Porshce. Miehen luksusautoon tehty kirjoitusvirhe on hauskuuttanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa.

Miehen ystävät nimittäin jakoivat kuvan korjaustyön jälkeisestä autosta ja kuva lähti leviämään netissä kulovalkean tavoin. Autonomistajaa ei varmastikaan naurattanut yhtä paljon. Virhe on yhtä huomattava, kuin Ferrarissa lukisi Fearriari. On sanomattakin selvää, että korjaamo on varmasti saanut naljailevaa palauttetta tekemästään virheestä.