Stara Porsche

Viihdeuutiset

Vandaali tuhosi räppärin ökyautoja – etsii syyllistä nettikuvalla

Yhdysvaltalainen räppäri The Game on julkaissut Instagramissa videokuvaa vandaalista, joka rikkoi pihalle parkeerattujen autojen ikkunoita kivillä. Räppäri on vedonnut faneihinsa ja toivoo, että videolla esiintynyt mies löydetään.

Metro-lehden mukaan räppärin omistamien ökyautojen joukossa on muun muassa Porsche ja Lamborghini. The Game toivoo, että hänen julkaisemansa video tavoittaa mahdollisimman monet ihmiset sosiaalisessa mediassa, sillä hän toivoo, että rikollinen saadaan vastuuseen teoistaan.

Kallisarvoiset luksusautot joutuivat ilkivallan kohteiksi räppärin ollessa poissa kotoa. Parkkipaikkaa kuvannut valvontakamera on onnistunu taltioimaan tekijän videolle. Räppärin julkaisema video on saanut paljon huomiota mediassa ja on hyvin mahdollista, että videolla nähty mies saadaan vielä kiinni teoistaan.

Autot

Ei näin! Porsche päreiksi sekunteja ostamisen jälkeen

Porsche on maailman suurin urheiluautovalmistaja. Monet haaveilevat omasta pyöreälamppuisesta klassikkoautosta, ja toiset taas vauhdikkaista ja moderneista versioista. Kiinassa on tehty yhdestä upouudesta Porschesta ruttuinen peltikasa.

27-vuotias kiinalaisnainen Ping Ch’ang oli ostanut itselleen valkoisen Porschen Boxeterin. Autolla oli ollut hintalappuna lähes 65.000 euroa. Valitettavasti uudella omistajalla meni auton kaasu- ja jarrupoljin sekaisin jo myymälästä lähdettyään, eikä autoilija edes kerennyt tien toiselle puolelle ennen kohtalokasta kolaria. Katso kuvat tästä.

– Heilutimme hänelle hyvästiksi, kun hän kiihdytti eteenpäin ja sen jälkeen kuului kovaääninen törmäys, Porschen vain hetkeä aiemmin myynyt Qiang Chiu kertoi Mirror-lehdelle.

Keulastaan pahasti vaurioitunut auto hinattiin takaisin myymälään ja sille joudutaan tekemään kattava remontti. Nainen joutunee maksamaan myös neljän muun kolarissa olleen auton kunnostaminen ja kömmähdyksen takia syntyi lisälaskua 190.000 euroa.

Viihdeuutiset

Isäpuoli myi Porschen maksaakseen häänsä – tytär järjesti eeppisen yllätyksen

Hääjuhlat ovat monille ihmisille melkoinen menoerä, jota varten säästetään joskus useiden vuosien ajan. Pikkurahallakin pärjää, mutta yhdestä elämän tärkeimmistä päivistä halutaan yleensä saada täydellisen upea. Niin kävi taannoin myös Yhdysvalloissa.

YouTube
YouTube

Eräs uusioperheen isä Dave säästi pitkään rahaa peruskorjatakseen silmäteränsä, vuoden 1973 Porsche 914 -urheiluauton. Lopulta hän päätti kuitenkin maksaa säästöillään häät uuden rakkaansa kanssa. Porsche purettiin myöhemmin osiksi ja myytiin.

Perheen tytär järjesti sittemmin melkoisen yllätyksen, sillä hän onnistui ostamaan samanlaisen auton ja lahjoitti sen isäpuolelleen. Perhe sattui asumaan Philadelphiassa, ja tytär löysi auton Arizonasta. Menopelin luovuttamisesta on tuloksena poikkeuksellisen koskettava video.