Gepardi hyppäsi turistien kyytiin safarilla – kuka pelästyi eniten?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rohkeat turistit pysähtyivät katottomilla Jeepeillään Kenian Maasai Maran safariajelulla katsomaan näkemiään gepardeja. Gepardit ovat vikkeliä saalistajia eikä yhdeksän pedon muodostaman lauman läheisyyteen ole välttämättä järkevää pysähtyä kuvaamaan ilman minkäänlaista suojaa.

Ei mennyt aikaakaan, kun yksi gepardi jo loikkasi Jeepin kattokehikon päälle. Se tutki auton sisältöä ja tilanne olisi voinut vaikuttaa uhkaavalta ellei kissapedon todellinen luonne olisi tullut nopeasti esiin. Gepardin tasapaino pettää yllättäin ja sen takajalat luiskahtavat auton penkeille, jolloin eläin näyttäisi olevan kauhuissaan.

Gepardi yritti pinnistellä ja potkia itseään autosta ylös takaisin katolle, ja näytti todella pelästyneeltä liukastumisensa vuoksi. Kyydissä ollut 69-vuotias lentäjä Dubaista sai tilanteen nauhalle istuessaan auton takapenkillä.