Raju väite: Äiti-Kardahian painostaa teinitytärtään deittailemaan F1-mestaria

Viihdeuutiset · Annika Kela

Sinkkuelämää viettävä formulatähti Lewis Hamilton on monien kaunottarien mieleen ja hän onkin yksi tavotelluimmista poikamiehistä. Niinpä myös realitytähti Kris Jenner on alkanut kaavailla miehestä poikaystävää 19-vuotiaalle teinityttärelleen Kendall Jennerille.

Daily Mail -lehden mukaan Kris on alkanut painostaa Kendallia viettämään enemmän aikaa Hamiltonin kanssa ja hän toivoo tyttärensä liehittelevän formulatähteä. Hamilton ei todennäköisesti ole saamastaan huomiosta harmissaan, vaikkakin hänet on yhdistetty romanttisessa mielessä toiseen mallikaunottareen Gigi Hadidiin.

Vaikuttaisi siltä, että Kendall Jenner ja Gigi Hadid ovat molemmat kiinnostuneita samasta miehestä. Kris Jenner on tottunut vaikuttamaan tyttäriensä elämään ja todennäköisesti tekee kaikkensa saattaakseen Hamiltonin ja Jennerin yhteen. Jää nähtäväksi kiinnostuuko Lewis hänestä kilpailevista mallikaunottarista vai aikooko hän sen sijaan viettää kesänsä sinkkuna.