Miesmalli pokasi räppärin exän – ilmiriita somessa!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiivasluonteinen r&b-tähti Chris Brown on raivostunut miesmalli Tyson Beckfordille siitä, että mies vietti aikaa Brownin exän Karruche Tranin kanssa Las Vegasissa. Beckford julkaisi vihjailevan yhteiskuvan kaunottaren kanssa ja ilmoitti juhlivansa Tranin seurassa Vegasin tyyliin.

Karruche ja Chris Brown erosi kohun saattelemana, kun neitokaiselle selvisi, että mies oli saamassa lapsen toisen naisen kanssa. Katkeraa eroa puitiin julkisesti sosiaalisessa mediassa ja vaikuttaisi siltä, että riitaisa ero vaivaa edelleen molempien mieltä. Niinpä Chris Brown tulistui nähdessään Karruchen Tysonin kanssa.

Brown sätti miestä julkisesti sosiaalisessa mediassa ja pian Tyson lähti sanasotaan mukaan. Räppäri ja miesmalli ovat uhkailleet toisiaan ja Brown hiljattain julkaisi kryptisen jengiviittauksen Twitterissä, jonka on arveltu olevan tappouhkaus. Daily Mail -lehden mukaan kumpikaan osapuoli ei ole kommentoinut julkista kukkotappeluaan lehdistölle. On kuitenkin selvää, että Tysonin kuva Karruchesta oli aiheutti raivonkipinän tähtien välille.

Saturday with @Karrueche #vegas #palms #blasian

Kuva, jonka Tyson C. Beckford (@tysoncbeckford) julkaisi