Näin Islannissa juodaan vettä – tuuli vie suoraan pullosta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Luonnon voimat saattavat välillä yllättää. Taivaalta voi sataa maahan hedelmien kokoisia rakeita, jääkylmää vettä tulviksi asti, ja nyt erään miehen yllätti voimakas tuuli. Tuuli oli niin luja, että se vaikeutti huomattavasti myös veden juomista.

Mark Tretter on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa mies yrittää juoda vettä. Video on kuvattu Islannissa ja mies kertoo siellä olevan kuvaushetkellä hieman tuulista. Hän näyttää videolla, miten veden juominen onnistuu voimakkaiden tuulten puhaltaessa.

Kun mies siirtyy videolla kameran edestä hiukan kauemmas, voimakas tuuli meinaa ampaista hänet mukanaan. Mies avaa vesipullon ja alkaa juomaan, mutta vesi pärskyääkin tuulen mukana poispäin miehestä eikä hänen suuhunsa mene pullollisesta pisaraakaan.