Foo Fighters -rokkari yllätti – tunnustautui Taylor Swift -faniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalaismuusikko Dave Grohl tuli tunnetuksi 1990-luvun vaihteessa huippusuositun Nirvana-yhtyeen rumpalina. Yhtye hajosi vuonna 1994 Kurt Cobainin tehtyä itsemurhan, minkä jälkeen Grohl perusti uuden Foo Fighters -yhtyeensä. Edeltäjän tavoin myös Foo Fighters nauttii maailmanlaajuisesta suosiosta.

Nyt Dave Grohl on tehnyt paljastuksen, joka saattaa tulla yllätyksenä hänen faneilleen. Foo Fighters oli soittamassa viikonloppuna Iso-Britannian Norwichissa järjestetyillä Big Weekend -festivaaleilla, joissa yhtyettä ennen oli esiintymässä Taylor Swift. Grohl paljasti ennen Congregation -kappaleen esittämistä olevansa pakkomielteinen Taylor Swift -fani.

– Olen virallisesti pakkomielteinen. Taylor Swiftin kannattaisi hankkia minulle lähestymiskielto, rokkari vitsaili.

– Olen Swift-fani. Aion omistaa tämän kappaleen hänelle, mitäs siitä sanotte? Tämä menee lämppärillemme, Taylor Swiftille, Groghl jatkoi.

Foo Fighters -yhtyeen huhuttiin hajoavan vuonna 2012. Huhut osoittautuivat kuitenkin lopulta perättömiksi, ja bändin uusi Sonic Highways -levy julkaistiin marraskuussa 2014. Yhtye myös esitti Everlong-hittinsä The Late Show with David Letterman -ohjelman viimeisessä jaksossa aikaisemmin tässä kuussa.