Majoituksen tulevaisuus! Retkeilykapseli mullistaa reissaamisen

Matkailu · Annika Kela

Slovakialainen suunnittelutoimisto on kehitellyt innovatiivisen retkeilykapselin, joka tuo vaihtelua ja lisämukavuutta retkeilijän matkoihin. Retkiasumista varten suunniteltu The Ecocapsule on siitä nerokas keksintö, että se tuottaa energiaa retkeilijän tarpeisiin lähes paikasta riippumatta.

The Ecocapsule
The Ecocapsule
The Ecocapsule
The Ecocapsule

Valmistajan verkkosivujen mukaan kapseli on 2,5 metriä korkea ja 4,5 metriä pitkä. Retkeilykapseli on tilaihme, sillä suunnittelijat ovat onnistuneet sopeuttamaan monta toimintoa yhteen tilaan. Metro-lehden mukaan kapseli tuottaa energiaa katon aurinkopaneeleilla ja pienellä tuuliturbiinilla.

Kananmunamaisen muotonsa ansiosta vesi vierii sateella katolta pois ja kerääntyy kapselin alla olevaan vesisäiliöön käyttöä varten. Sen lisäksi, että kapselissa on useita innovatiivisia toimintoja on se suunnittelijoiden mukaan myös eriyisen viihtyisä asumista varten. Tässä voisi olla tulevaisuuden majoitusvaihtoehto kokeilunhaluisille reissaajille.