Tuomiopäivän näky moottoritiellä – polttoainerekka muuttui tulimereksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Detroitiin matkanneet autoilijat törmäsivät sunnuntai-aamuna pysäyttävään näkyyn moottoritiellä. Sysimusta savupilari kohosi korkeuksiinsa horisontissa ja ennen kuin autoilijat ehtivät tajuta mistä on kyse, olivatkin he jo aivan onnettomuuspaikan läheisyydessä.

Moottoritien varteen pysähtynyt säiliörekka oli roihahtanut tuleen kauhistuttavin seurauksin. Detroit Free Press -sivuston mukaan rekka oli räjähtänyt tulipalon syttymisen jälkeen. Netissä on hiljattain julkaistu video, jossa henkilöauto ohitti onnettomuuspaikan. Auton naiskuljettaja ja kyytiläiset eivät kyenneet hillitsemään pelkoaan.

Molemmat naisista kauhistelivat näkyä voimasanoja käyttäen ja ajoittain molemmat kuulostivat siltä, kuin he olisivat purskahtamaisillaan itkuun pelottavan tilanteen takia. Kuljettaja ohitti savun peittämän sillan ja totesi, että Detroit on tulessa. Valtavien ponnisteluiden jälkeen pelastuslaitos onnistui ottamaan tulipalon haltuunsa ja tulimeri saatiin lopulta sammutettua. Hurjasta tilanteesta huolimatta, kukaan ei onneksi saanut surmaansa onnettomuudessa.