Ikimuistoinen kosinta – lentäjä yllätti tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pienkoneen lentäjä oli suunnitellut tyttöystäväänsä varten ikimuistoisen yllätyksen. Mies nimittäin aikoi kosia häntä heidän ollessa yläilmoissa. Nick Mitrani vei tyttöystävänsä Jacquelene Bonarrigon ensimmäistä kertaa lennolle Long Islandin rannikon ylle.

Jacqueline oli selvästikin jännittävästä päivästä innoissaan ja hän hymyili iloisesti koneen noustua ilmaan. Nick kertoi tyttöystävälleen, että he lentäisivät hiekkarannan ylle ja hänen kannattaisi tarkkailla mitä alhaalla näkyi.

Sitten kun kone saapui rannan lähistölle, erottui hiekasta teksti: ”Marry me”. Kun Jacqueline kertoi havainnostaan ääneen, huomasi hän, että lentäjä-poikaystävä oli kaivanut sormuksen esiin. Tyttöystävän ilahtunut ja yllättynyt ilme tallentui tilanteesta kuvatulle videolle. Neitokainen vastasi myöntävästi ja Nick ja Jacqueline laskeutuivat lentokoneella kentälle kihlaparina.