Viimeinen grillikyljys aiheutti riidan – nainen sai haarukasta silmäänsä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Indianan Munciessa järjestetyt grillijuhlat saivat ikävän päätöksen, kun yksi grillaajista sai haarukasta silmäänsä. Tilanne oli saanut alkunsa riidasta, joka koski viimeistä grillikyljystä. Keskenään tappelevat naiset kävivät toisiinsa käsiksi ja lopulta tilanne päättyi vakavaan loukkaantumiseen.

Metro-lehden mukaan pahoinpitelystä syytetty Sabrina Davis on myöntänyt tekonsa. Nainen kertoi, että juhlien järjestäjä oli tullut raivoamaan hänelle siitä, että hän oli syönyt keittiöstä viimeisen grillikyljyksen. Järjestäjä oli käyttäytynyt väkivaltaisesti, joten Davis oli tarttunut haarukkaan.

Silminnäkijöiden mukaan Davis oli ahminut grilliruokaa muidenkin edestä ja juhlien järjestäjä oli suuttunut hänelle siinä vaiheessa, kun hän oli syönyt grillikyljykset viimeistä myöten. Riidassa haavoittunut nainen on edelleen sairaalassa hoidettavana vammansa takia. Davis on ilmoittanut viranomaisille, että hänen tekonsa oli itsepuolustusta ja toivoo pääsensä sen turvin pian vapaaksi.