Tyttöystävä helvetistä: Syötti miehelle pesusieniä ja juotti pesuainetta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pariisilainen Maxime Gaget tutustui tyttäystäväänsä Zakia Medkouriin netissä vuonna 2007. Pari rakastui ja muutti pian yhteen Zakian asuntoon Pariisissa. Muuton jälkeen kahden lapsen äidistä alkoi tulla ilmi kauhistuttavia piirteitä, ja lopulta omistushaluinen nainen riisti Maximen vapauden kiristämällä häntä.

Gagetin mukaan Zakia varasti hänen henkilöpaperinsa ja pakotti hänet pysymään asunnossa. Nainen ei antanut poikaystävänsä nukkua sängyssä vaan mies nukkui lattialla. Tyttöystävä myös pakotti miehen syömään pesusieniä ja juomaan pesuainetta. Zakia kertoi miehelle, että jos hän yrittäisi paeta, nainen soittaisi poliisille ja kertoisi Maximen olevan pedofiili.

Kahden lapsen isäpuolena mies ei halunnut ottaa riskejä ja hän alistui naisen tahtoon. Yli vuoden mies kesti omistushaluisen tyttöystävänsä tekoja, mutta sittten hän viimein päätti tehdä suhteelle pisteen. Daily Mail -lehden mukaan Maxime on saanut viimein oikeutta kokemalleen vääryydelle.

Pitkän harkinnan jälkeen mies teki poliisille ilmoituksen asiasta. Myöhemmin Maxime rohkaistui kertomaan tarinansa ja hän avautui julkisesti siitä, millaista on olla miespuolinen perheväkivallan uhri.

Vapaudenriistosta ja perheväkivallasta Zakia tuomittiin kolmen vuoden vankeusrangaistukseen. Naisella todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö. Mielenterveysongelmat eivät vaikuttaneet tuomioon ja Medkour joutuu maksamaan Maximelle 199.000 euron korvaukset kärsimyksestä.