Auts! Kohumalli paloi auringossa – julkaisi topless-kuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli Amber Rose on julkaissut Instagramissa kuvan, joka muistuttaa aurinkovoiteen käytön tärkeydestä. Neitokainen oli nimittäin onnistunut palamaan auringossa ja hänen selkänsä oli täynnä syviä rusketusraitoja.

Tähti ei ollut selvästikään kestänyt kuumottavaa ihoaan ja hän oli pulahtanut viilentymään uima-altaaseen. Hetki uima-altaassa oli Rosen mielestä otollinen seksikkään kuvan ottamiselle. Daily Mail -lehden mukaan kuvansa tekstissä nainen kirosi selkänsä rusketusta.

Ihon palaminen ei ole leikin asia, sillä se altistaa muun muassa ihosyövälle. Aristavasta ihosta huolimatta Amber ei jättäytynyt Hollywoodin vauhdikkaista juhlista pois. Tähti julkaisi myöhemmin Instagramissa kuvan, jossa hän poseerasi kulmakarvat valkaistuna. Ruskettunut iho korosti hurjaa kauneuskokeilua ja neitokainen on kuvassa lähes tunnistamaton.

Fuck yo Tan #MILFIN

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi

I () had a blast @daveandbusters_La today

Kuva, jonka Amber Rose (@amberrose) julkaisi