Jääkarhupukuinen mies sirkuksessa – isoäiti teki eläintensuojeluilmoituksen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa suuren suosion saavuttanut sirkusryhmä Jay Miller’s Circus on hiljattain aloittanut uuden kiertueensa. Yhdessä sirkuksen ohjelmanumeroista esiintyy suuri jääkarhu, joka tanssii muiden esiintyjien kanssa lavalla. Jääkarhu ei suinkaan ole oikea, vaan kyseessä on karhuksi pukeutunut mies.

Hauskana pidetty ohjelmanumero on joutunut ikävään valoon, sillä East Sussexissa esiintyneestä jääkarhusta on tehty eläintensuojeluilmoitus. Viranomaiset olivat saaneet paikalliselta isoäidiltä valituksen, joka koski eläintenrääkkäystä sirkuksessa. Nainen kertoi tuohtuneena, että sirkus oli vanginnut jääkarhun ja pakottanut sen tanssimaan esiintymislavalla discotanssia.

Viranomaiset tekivät tarkastuskäynnin sirkukseen. Heidän hämmästyksekseen paikalta löytyi ainoastaan pehmolelumainen jääkarhupuku. Huvittavasta väärinkäsityksestä huolimatta sirkuksen henkilökunta on yrittänyt kuumeisesti etsiä vihaista isoäitiä, jotta väärinymmärrys saataisiin ratkaistua. Daily Mail -lehden mukaan naista ei ole ainakaan toistaiseksi tavoitettu.