Uhkarohkea temppu! Nainen otti selfien jättimeduusan kanssa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dorsetin rannalla uiskennellut Jane Lloyd oli törmännyt vedessä meduusoihin. Sen sijaan, että uimari olisi lähtenyt vaarallisia polttiaiseläimiä karkuun, päätti hän jäädä tekemään niihin lähempää tuttavuutta.

Vedenkestävän kameran ansiosta Jane onnistui ottamaan meduusoista upeita kuvia. Sitten nainen teki uhkarohkean tempun ja ui poseeraamaan meduusan viereen. Hyvää selfietä varten nainen piteli meduusaa paikoillaan.

Moni ei uskaltaisi koskea meduusaan, sillä niiden pistot ovat erittäin kivuliaita ja joissain tapauksissa jopa hengenvaarallisia. Lloyd selvästi tunnisti meduusoista, että ne eivät olleet vaarallisia ja poseerasi niiden kanssa kuvissaan. Daily Mail -lehden mukaan Lloyd selvisi kuvaussessiostaan ilman meduusojen pistoja.