Tappelu viimeisestä makkarasta – Bacon-niminen mies pidätettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Viranomaiset olivat saaneet ilmoituksen tappelusta yksityisasunnossa Madisonissa, New Jerseyssä. Tilanne oli saanut alkunsa riidasta, joka koski aamupalapöydässä olevaa makkaraa. Yksi asukkaista oli vienyt viimeisen makkaran toisen nenän edestä ja tilanne oli äitynyt tappeluksi.

Poliisit pidättivät tappelun aiheuttaneen miehen. Poliisilaitoksella viranomaiset huomasivat huvittavan yhteensattuman tehdessään kirjausta tapahtuneesta. Makkarariidan aiheuttajaksi kirjattiin mies nimeltä Bacon eli pekoni. 19-vuotias Thomas Bacon oli syyllistynyt kämppäkaverinsa pahoinpitelyyn.

NJ-uutissivuston mukaan pahoinpidelty uhri ei onneksi joutunut hakeutumaan sairaalaan vammojensa takia. Bacon vapautettiin poliisin huostasta odottamaan oikeudenkäyntiään, joka koskee pahoinpitelyä.