Dublinilaisella takapihalla alkoi tapahtua – kettuperhe tuli kylään

Viihdeuutiset · Annika Kela

Dublinissa asustelevan pariskunnan takapihalle oli ilmestynyt joukko yllätysvieraita. Neljästä perheenjäsenestä koostuva kettuperhe oli vallannut takapihan omaan käyttöönsä. Asukkaat olivat haltioissaan kaupunkilaistuneiden kettujen temmellyksestä ja he kuvasivat sen videolle.

Kettuemo koki, että piha oli turvallinen pienille poikasille ja se poistui paikalta. Pienokaiset eivät emon lähdöllä vaivanneet päätään vaan jatkoivat vauhdikasta temmeltämistään. Kettujen edestakainen säntäily muistutti hippaleikkiä.

Välillä pienet poikaset levähtivät ja istahtivat pehmeälle nurmikolle. Sitten oli taas aika ottaa uusi juoksuspurtti pihalla. Asukkaita kettujen temmeltäminen ei haitannut ja poikaset saivat leikkiä kaikessa rauhassa. Leikkituokion jälkeen emo saapui hakemaan poikasensa ja kettuperhe jatkoi matkaansa.