Hurja muodonmuutos! Jake Gyllenhaal lihaskimpusta tavikseksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä Jake Gyllenhaal on kohahduttanut viime vuosina elokuvarooleillaan, sillä mies on osoittanut olevansa muuntautumiskyvyn mestari. Gyllenhaal on muokannut vartaloaan roolihahmojensa mukaan ja miehen ulkonäkö on muuttunut äärilaidasta toiseen roolien vuoksi.

Gyllenhaal yllätti muun muassa elokuvassa Southpaw, jossa hän oli treenannut itsensä kovakuntoiseksi lihaskimpuksi. Muodonmuutos oli huikea, sillä ennen elokuvan kuvauksia mies oli laihduttanut itsensä erittäin hoikkaan kuntoon Nightcrawler-elokuvaa varten.

Italiassa lomaileva komistus on luopunut rankasta treenirutiinistaan ja alkanut elää rennommin. Vaikka Gyllenhaal on edelleen erittäin hyvässä kunnossa on hänen vartalonsa alkanut palautua hurjien roolihahmojen jäljiltä. Daily Mail -lehden mukaan faneista on mukava nähdä, että miehen vartalo on hiljalleen alkanut muistuttaa enemmän ihailtua isävartaloa. Kenties, ehkä muodonmuutos tälläkin kertaa johtuu uudesta roolista.