Junafanaatikon innostus meni liian pitkälle – silminnäkijä kuvasi sattumalta videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa joukko junafanaatikkoja oli saanut selville, että pienen paikkakunnan ohi oli kulkemassa vanhanaikainen veturi. Junaradan varrelle oli kerääntynyt suuri joukko uteliaita kuvaajia, jotka halusivat ikuistaa harvinaisen näyn videolle.

Paikalle sattuneet kaverukset kuvasivat tapahtumaa kauempaa ja kommentoivat fanaatikkojen toimia. Sitten yksi heistä huomasi, että toista rataa pitkin oli saapumassa suuri teollisuusjuna. Junafanien joukko seisoi uhkaavan lähellä raidetta ja heidän keskittymisensä oli kohdistunut vanhaan veturiin.

Sitten osa heistä huomasi, että oli aika väistää pois raiteelta. Yksi ihailijoista oli kuitenkin niin uppoutunut kuvaamiseensa, ettei hän tajunnut poistua teollisuusjunan tieltä. Vain hetkeä ennen osumaa sivullinen riensi pelastamaan hänet. Mies tarttui fanaatikosta kiinni ja nosti hänet pois junan tieltä. Netissä julkaistu video osoittaa, että sivullinen toimi vaarallisessa tilanteessa esimerkillisen sankarillisesti.