Syy korvakipuun selvisi – korvakäytävästä tehtiin karmaiseva löytö

Terveys · Annika Kela

Missourilaisnuori oli ollut viikonloppuna mökkeilemässä Ozark-järven rannalla. Mökkeilyn lomassa mies oli innostunut uimaan järvessä ystäviensä kanssa. Uintireissujen jälkeen mies alkoi tuntea kipua hänen korvassaan.

Koska korva oli mennyt täysin tukkoon, arveli nuorukainen, että se oli täynnä vettä. Erilaisin konstein mies yritti saada vettä pois korvasta, mutta mikään ei auttanut. Koska korvakäytävästä ei kuulunut veden liikkumiseen viittaavaa ääntä, alkoi hän epäillä syyn olevan joku muu kuin vesi.

Netissä on julkaistu video, jossa nuorukainen vilkaisee kaverinsa auttamana korvakäytäväänsä. Matkapuhelimen valon ja kameran avulla hän tarkensi korvaansa. Sitten syy korvakivulle paljastui. Käytävässä näkyi liikettä ja lopulta sieltä kapusi esiin hämähäkki, ennen kuin kaverukset ehtivät toimia oli hämähäkki jo palannut takaisin korvaan. Mies todennäköisesti säntäsi ensiapuun nähtyään puhelimensa videon.