Kultakala ei kyennyt uimaan – mies rakensi ”pyörätuolin” avuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lemmikkiensä hyvinvoinnista välittävä omistaja oli huomannut, että yksi hänen kultakaloistaan ui vaivalloisesti akvaariossa. Kultakalalla oli vaikeuksia pysyä suorassa ja sinnittelystä huolimatta se kääntyi usein kyljelleen.

Reddit
Reddit

Sitten omistaja päätti puuttua asiaan ja hän suunnitteli kalalle ”pyörätuolin”, joka avustaisi kultakalaa liikkumisessa. Metro-lehden mukaan lemmikinomistaja testasi keksintöään kalalle ja yllättäen se ratkaisi kultakalan ongelman.

Lemmikinomistaja on julkaissut huvittavan kuvan kultakalastaan Imgur ja Reddit -palveluissa. Kuvassa kala uiskentelee akvaariossa pienen kellukkeen avulla. Kuva on aiheuttanut hilpeyttä sosiaalisessa mediassa ja monet ovat olleet sitä mieltä, että lemmikinomistaja on toiminut esimerkillisellä tavalla. Pyörätuolin ansiosta kala sai todennäköisesti huomattavasti lisää elinaikaa.