Miestä ammuttiin kiväärillä kiveksille – luodinkestävä alasuoja toimi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltalainen yrittäjä Jeremiah Raber oli saanut erikoisen bisnesidean. Mies nimittäin huomasi, että markkinoilta puuttui luodinkestävät alasuojat, niinpä hän suunnitteli ja kehitteli tuotteen. Raber nimesi keksintönsä vitsikkäästi Nutshellz -alasuojiksi.

Todistaakseen tuotteensa toimivuuden Jeremiah suostui koehenkilöksi testaustilannetta varten. Mies puki ylleen Nutshellzit ja asettui puunrunkoa vasten. Miehen uhkarohkea tempaus kuvattiin videolle markkinointitarkoituksessa. Vaikka Raber oli varma tuotteensa toimivuudesta, oli hän silminnähden peloissaan.

Kivesten ampujaksi oli valittu tarkka-ampumisen ekspertti, sillä tempussa ei ollut varaa virheisiin. Koetilanne ratkesi kivuttomasti ja luoti kimposi suojasta lähes huomaamattomasti. Nutshellz-alasuoja oli pelastanut Raberin kivekset. Esittelyvideon myötä mies on aloittanut joukkorahoituksen hakemisen alasuojansa massatuotantoa varten. On todennäköistä, että kyseiselle tuotteelle on eniten kysyntää Yhdysvalloissa.